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OUTDOOR KITCHEN

ファゼーロファームのアウトドアキッチンで使用している

お野菜は、三浦半島にある自社農園で

障がいをお持ちの方たちと共に育て、

収獲、さらに自社工場で乾燥加工したものです。

 

収穫された市場に流通できない野菜も

ドライにすることでフードロスを大幅に

減らすことが出来ました。

 

米やパスタと合わせたキットにすることで日常はもとより、

災害時の備えの保存食としてご活用いただける、

人と社会にやさしい「エシカル商品」です。

 

Used in the outdoor kitchen of Faselo Farm

Our vegetables are grown in our own farm on the Miura Peninsula.

Raise together with people with disabilities,

Harvested and dried in our own factory.

 

Some vegetables cannot be distributed to the harvested market

Significantly reduce food loss by drying

I was able to reduce it.

 

By making it a kit combined with rice and pasta, not only everyday

It can be used as preserved food in preparation for disasters,

It is an “ethical product” that is friendly to people and society.

お野菜を乾燥させることで栄養価が増したり、

うま味が凝縮し嬉しいメリットが

たくさんあります!

 

・生の野菜を買い込んでダメにしてしまった。

・生ごみの処理がめんどくさい。

・キャンプや登山で荷物を減らしたい!

・インスタントで済ますのは罪悪感がある。

・楽に栄養価あるものが食べたい!

・簡単なのに手が込んでるように見えたい!!

 

そんなあなたに!自信をもって「OUTDOORKITCHEN」お届けします。

キャンプで、登山で、ご自宅で是非ご賞味ください。

 

Drying vegetables increases their nutritional value,

The umami is condensed and the nice merit is

We have a lot!

 

・I bought raw vegetables and spoiled them.

・Disposal of food waste is troublesome.

・I want to reduce my luggage when camping or mountain climbing!

・I feel guilty to settle for an instant.

・I want to eat nutritious food easily!

・I want to look simple but complicated! !

 

For you! We will deliver "OUTDOOR KITCHEN" with confidence.

Enjoy camping, climbing, or at home.

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